Service Laptop Bucuresti

Laptop-ul dvs va da dureri de cap?
Merge prea incet?
Nu mai porneste deloc?
Laptop-ul tau se incinge apoi se stinge? 

Ati ajuns unde trebuie! Suntem constienti ca nu toti ne pricepem la orice. Puteti apela la noi cu incredere, la serviciile noastre de reparatii laptopuri, si va vom rezolva problema dvs in cel mai scurt timp posibil.Nu va irositi timpul daca nu aveti cunostinte in domeniul IT, apelati la un specialist si problema se rezolva rapid si sigur.

 

Specialisti nostri in domeniul IT, va pun la dispozitie un service laptop specializat care va sta la dispozitie chiar si in week-end nu numai in zilele lucratoare.

Serviciile noastre de depanare laptop la domiciliu/sediul clientului pentru laptop reprezinta decat un segment al domeniului cu care ne ocupam.

Reparatiile de laptop se efectueaza mult mai repede daca aveti specificatiile acestuia si cd-urile de la el. Pentru comenzi in afara Bucurestiului, in judetul Ilfov, costul creste. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

calculator Ce lucram?
Asiguram reparatii de laptopuri pe raza municipiului Bucuresti.
– service laptop
– inlocuire si reparatii sursa alimentare laptop
– inlocuire si curatare tastatura laptop
– schimbare display laptop
– curatare cooler laptop
– verificare si schimbare baterie laptop
– devirusare laptopuri
– instalare sistem de operare, antivirus, aplicatii Microsoft Office
– reparare retea
– reparatii placa de baza laptop
calculator Recuperari de date
Ati sters ceva din gresala si vreti sa recuperati? Nici o problema, avem solutii. Chiar daca harddisk-ul a fost formatat, putem recupera datele de pe el.
calculator Servicii oferite
Va punem la dispozitie servicii complete pentru de depanare pc, reparatii calculatoare, consultanta it si multe altele! Ne deplasam la domiciliul clientului sau la sediile firmelor pentru diagnosticarea si depanarea calculatoarelor rapid si sigur.
calculator Sunati acum!
Contactati-ne cu incredere, si problema dumneavoastra va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil.
Reggae Music