Reparatii calculatoare Bucuresti

Calculatorul dvs va da dureri de cap?
Merge prea incet?
Nu mai porneste deloc?

Ati ajuns unde trebuie! Suntem constienti ca nu toti ne pricepem la orice, iar specialitatea noastra este in domeniul serviceul de calculatoare. Puteti apela la noi cu incredere la serviciile noastre de reparatii calculatoare, si va vom rezolva problema dvs in cel mai scurt timp posibil.Nu va irositi timpul daca nu aveti cunostinte in domeniul IT, apelati la un specialist si problema se rezolva rapid si sigur.

reparatii calculatoare

Specialisti nostri in domeniul IT, va pun la dispozitie un service pc specializat care va sta la dispozitie chiar si in week-end nu numai in zilele lucratoare.

Serviciile noastre de depanare calculatoare la domiciliu/sediul clientului pentru calculatoare desktop si laptop reprezinta decat un segment al domeniului cu care ne ocupam.

Mentionam si faptul ca mai configuram retele de calculatoare, efectuam recuperari de date accidental sterse, efectuam montari de componente, reinstalari de Windows si multe altele.

Reparatiile de calculatoare se efectueaza mult mai repede daca aveti specificatiile PC-ului dvs si cd-urile de la el. Pentru comenzi in afara Bucurestiului, in judetul Ilfov, costul creste. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

calculator Ce lucram?
Asiguram reparatii de calculatoare pe raza municipiului Bucuresti.
– service calculatoare personale (pc)
– inlocuire si reparatii surse
– reparatii monitoare
– reparatii placi de baza
– reparatii imprimante
– devirusare calculatoare personale si laptopuri
– instalare sistem de operare, antivirus, aplicatii Microsoft Office
– reparare retea
– inlocuire cartuse imprimante
– service laptopuri
calculator Recuperari de date
Ati sters ceva din gresala si vreti sa recuperati? Nici o problema, avem solutii. Chiar daca harddisk-ul a fost formatat, putem recupera datele de pe el.
calculator Servicii oferite
Va punem la dispozitie servicii complete pentru de depanare pc, reparatii calculatoare, consultanta it si multe altele! Ne deplasam la domiciliul clientului sau la sediile firmelor pentru diagnosticarea si depanarea calculatoarelor rapid si sigur.
calculator Sunati acum!
Contactati-ne cu incredere, si problema dumneavoastra va fii rezolvata in cel mai scurt timp posibil.
Reggae Music