display laptop stricat, ars, defect, spart

Chiar si cele mai bune si performante laptop-uri pot avea uneori probleme. Atunci când apar aceste probleme, de multe ori este dificil sa ne descurcam si sa le rezolvam fara sa apelam un service de reparatii laptop uri. Astazi vom discuta despre 5 probleme comune legate de ecranelele laptop-urilor si vom incerca sa va oferim câteva solutii posibile.

laptop display stricat

laptop display stricat

În cazul în care ecranul LCD laptop-ului se aprinde în mod corect si pare să functioneze, dar ecranul este negru, aceasta defectiune ar putea fi cauzata de un cablu de conexiune proastă. Puteti încerca scoaterea si resetarea cablului cu care se conectează ecranul la placa de baza. In alte cazuri mai grave, inverter-ul este defect, iar pentru inlocuirea invertorului lcd puteti apela la un service de reparatii laptop-uri.

laptop display stricat

laptop display stricat

În cazul în care ecranul laptop-ului este foarte întunecat, dar puteti vedea în continuare o imagine de pe ecran, există câteva cauze posibile. În primul rând, asigurati-va că setările de luminozitate sunt corecte. De asemenea, asigurati-vă că, comutatorul capacului nu este blocat si face laptop-ul sa creda că este încă închis.

laptop display stricat/ars toshiba

laptop display stricat/ars toshiba

În cazul în care ecranul este deformat sau care prezintă culori incorecte, cauza este cel mai probabil un procesor video defect. Din păcate, acest lucru necesită adesea înlocuirea întregii placi de baza, pentru ca procesorul grafic este, de obicei atasat direct la placa de baza. Asadar inca odata trebuie sa apelati la un service de reparatii laptop.

laptop display stricat/ars acer

laptop display stricat/ars acer

Display laptop stricat, ars, defect, spart. Inlocuire display, ecran laptop. Schimbare, inlocuire carcasa laptop. Service laptop Bucuresti.

laptop defect

laptop defect

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “display laptop stricat, ars, defect, spart”

 1. ROberto says:

  Salut am un laptop sony vaio cu ecranul spart , cat m-ar costa reparatie ?

 2. PsihoRap says:

  Salut , am un laptop Samsung rv511 cu display-ul spar , cam cat ar costa reparatile ?

  • service laptop says:

   Buna ziua,

   Am gasit display-ul in tara la pretul de 300 ron NOU. S-ar mai adauga cam 100 ron manopera. Daca doriti si o curatare a acestuia va putem face o reducere. Mai multe detalii telefonic.

Leave a Reply

Reggae Music