Depanare calculatoare

Aveti probleme cu PC-ul? Chemati un specialist la dvs acasa sau la firma. Echipa noastra de specialisti in domeniul IT va sta la dispozitie pentru orice depanare de calculator.

Efectuam diagnosticare completa, si reparatii in regim de deplasare la domiciliu/sediul clientului. Profesionalismul este obiectivul nostru principal, asadar vom rezolva promlema depistata intr-un final, cat mai repede posibil.

service pc

Noi prestam o gama larga de servicii in domeniul informatic. Va putem oferi servicii de asistenta IT, webdesign, grafica, editare video, editare audio, consultanta IT de calitate la preturi accesibile. Orice fel de problema din domeniul IT face parte din domeniul nostru de activitate. Dintre serviciile de depanare calculatoare putem mentiona mai jos:

calculator Hardware
Echipa noastra diagnosticheaza, depaneaza si repara orice calculator sau laptop. Inlocuieste orice componenta a calculatorului dumneavoastra cum ar fi placa de baza, procesor, memorie, cooler, sursa, placa video, hard disk, carcasa, floppy disk drive, unitati optice, mouse,tastatura, monitoare, imprimante, sisteme audio.
calculator Software
Echipa noastra instaleaza orice versiune de Windows(XP,Vista,7), driver sau soft. Rercuperam date de pe HDD-uri formatate sau fisiere sterse accidental, curatam registri corupti, facem backup, etc.
calculator Editari video
Facem captura video de pe caseta pe DVD, editam filmulete, creeam genericuri, adaugam text pe video, subtitrari, taiem parti nedorite, adugam efecte, adaugam naratari si muzica sau sunete.
calculator Editari audio
Editam audio, producem sunete speciale pentru proiectele respective, muzica pt reclame, taiem parti nedorite.
calculator Web design
Putem crea la cerere siteuri, forumuri, portaluri, simple sau complicate.Mai multe detali la sectiunea webdesign.
calculator Consultanta IT
Daca aveti o nedumerire in domeniul IT, puteti apela la serviciile noastre de consultatnta. Avem cunostintele necesare pentru a va indruma in vederea alegeri celei mai bune variante.
calculator Sunati acum!
Contactati-ne cu incredere, si problema dumneavoastra va fii rezolvata in cel mai scurt timp posibil.

 

 

Reggae Music