Baterie laptop supraincalzita, schimbare, inlocuire

Laptopurile se bazeaza pe fluxul de aer pentru a pastra de la supra incalzire. Una dintre cauzele din care bateriile de laptop se supra incalzesc, este utilizarea computerului in moduri in care fluxul de aer este blocat. Ca sa evitati sa se supra incalzeasca bateria, nu folositi la temperaturi calde sau in lumina directa a soarelui. Laptopurile stau cel mai bine pe o suprafata tare, plana, nu pe genunchi sau in pat.

baterie laptop supraincalzita

baterie laptop supraincalzita

Mirosurile care provin de la laptop, nu sunt normale. Daca simtiti miros de plastic ars sau vedeti / simtiti miros de fum, opriti-va laptopul. Uitati-va la bateri si in interior. Unele laptopuri cu baterii stricate pot lua fpc, deci aveti grija. Ia laptopul afara intr-o zona unde e umbra. Daca ies flacari din laptop, incercati sa le stingeti, nu mai aveti cum sa recuperati laptopul.

baterii laptop supraincalzite

baterii laptop supraincalzite

Majoritatea laptopurilor inchid inaintea supraincalzirii. Luati acest lucru ca pe o protectie, nu va enervati. Unele laptopuri nu mai pornesc dupa o perioada de timp. In general, un laptop supraincalzit se va inchide atunci cand este folosit ( nu in modul sleep ). Daca veti tot incerca sa-l deschideti dupa ce s-a inchis automat de la supraincalzire, s-ar putea sa vi se corupa datele.

baterie laptop asus supraincalzita

baterie laptop asus supraincalzita

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Reggae Music